Sanna

 

Ehkä oletkin jo huomannut, että yksi intohimoni kohde on villihevoset. Niiden kanssa olen huoleton ja aika pysähtyy. Korkealla vuoristossa, villihevoslauman keskellä on ihmisen hyvä olla. Hevoset ovat olleet elämässäni mukana lapsesta asti ja koen niiden seuran hyvin tärkeäksi osaksi elämääni.

 

Sanna Kostamo ja villihevonen Bosnia-Hertsegovinassa vuoristossa

 

Kuvaan myös muita itselle tärkeitä aiheita kuten Valon naulat kuvasarja, jossa olen kuvittanut isäni surutyönään kirjoittamia runoja äitini kuoleman jälkeen. Tällä hetkellä työstän elinsiirtooni liittyvää valokuvaprojektia, mutta tästä myöhemmin lisää.

Olen valokuvaaja (Valokuvaajamestari) ja graafinen suunnittelija (Medianomi, graafinen viestintä). Olen myös yksi Luova toimisto Visual Fridayn kolmesta yrittäjästä. Siellä brändikuvaukset ovat osa arkeani, mutta tämä sivustoni keskittyy omiin henkilökohtaisiin valokuvaprojekteihin ja -taiteeseen.

Minulla on myös verkkokauppa, josta voi ostaa julisteita, postikortteja, kalentereita ja Valon naulat -runovihkoja. Tauluista minulle voi laittaa suoraan viestiä. Ja jos sinulla on jokin valokuvausprojekti, johon tyylini sopisi, ota toki yhteyttä minuun! 🙂