Sanna

 

Ehkä oletkin jo huomannut, että yksi intohimoni kohde on villihevoset. Niiden perässä reissaan. Niiden kanssa olen huoleton ja koko maailma pysähtyy. Korkealla vuoristossa, keskellä ei mitään, villihevoslauman keskellä on ihmisen hyvä olla.

 

Sanna Kostamo ja villihevonen Bosnia-Hertsegovinassa vuoristossa

 

Kuvaan myös muita itselleni tärkeitä asioita kuten Valon naulat kuvasarja, jossa olen kuvittanut isäni surutyönään kirjoittamia runoja äitini kuoltua syöpään. Tyylinä minua miellyttää minimalismi ja vähäiset sävyt. Tyhjyys kuvassa antaa tilaa hengittää.

Olen valokuvaaja (VAT) ja graafinen suunnittelija (Medianomi, graafinen viestintä). Suoritan parhaillani myös valokuvaajamestarin opintoja. Tein noin 10 vuoden uran Art Directorina ennen kuin täydensin osaamistani valokuvaajana.

Olen myös yksi Luova toimisto Visual Fridayn kolmesta yrittäjästä. Siellä brändikuvaukset ovat osa arkeani, mutta tämän sivuston sisältö keskittyy kuitenkin Visual Fridayn ulkopuolella toteuttamiini valokuvaprojekteihin ja -taiteeseen.

Olen avannut verkkokaupan, josta minulta voi ostaa julisteita, tauluja, postikortteja ja julkaisuja. Ja jos sinulla on jokin valokuvausprojekti, johon tyylini sopii, ota toki yhteyttä!