Sanna

Löysin lapsuuteni paikallislehdestä, Tohmajärven-Värtsilän lehdestä, jutun jossa olin kertonut haluavani joululahjakai kameran, että voisin kuvata hevosia. Se haave on toteutunut. Hevoset ja erityisesti villihevoset ovat yksi intohimoni kohde. Niiden kanssa olen huoleton ja aika pysähtyy. Korkealla vuoristossa, villihevoslauman keskellä on ihmisen hyvä olla.

Sanna Kostamo ja villihevonen Bosnia-Hertsegovinassa vuoristossa

Olen valokuvaaja (Valokuvaajamestari), graafinen suunnittelija (Medianomi AMK, graafinen viestintä) ja taiteilija. Olen tehnyt keväällä 2023 elämänmuutoksen jättämällä taakseni mainostoimistot ja heittäytymällä rohkeasti itsenäiseksi yrittäjäksi. Olen tästä innoissani!

Teen työkseni toki muutakin kuin kuvaan hevosia ja koiria, joita myös kovasti rakastan. Itseltäni löytyy afgaaninvinttikoira Diego ja adoptio galgo Ninja.

Tässä muutamia sanoja, jotka kuvastavat työtäni ja osaamistani: brändi-ilme, graafinen suunnittelu, brändikuvaus, henkilöstökuvaus, tuotekuvaus, potretit ihmisistä ja eläimistä, dokumentaarinen kuvaus, luontokuvaus.. Kuvissa kiehtoo aitous ja tietenkin kuvan merkityksellisyys. Visuaalisesti tykkään minimalistisesta tyylistä, joka minulta tulee luonnostaan, vaikka välillä siitä poikkeankin tarpeen mukaan.

Valokuvataiteessa minua inspiroi elämän eteen tuomat kokemukset. Tästä esimerkkinä Valon naulat -kuvasarjani, jossa olen kuvittanut isäni surutyönään kirjoittamia runoja äitini kuoleman jälkeen. Tällä hetkellä työstän elinsiirtooni liittyvää valokuvaprojektia, jonka ensinäyttely on lokakuussa Helsingissä.

Minulla on myös pieni verkkokauppa, josta löytyy printtejä taiteestani. Tauluja voi kysellä minulta suoraan.

Sivustoni tulee päivittymään. Se ei harmillisesti vastaa tämän hetken muuttunutta tilannettani. Jos voin olla sinulle avuksi omalla valokuvaajan ja/tai graafinen suunnittelijan osaamisellani, ole toki yhteydessä! 🙂