Toimitus- ja tilausehdot

Toimituskulut

Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksille. Alle 100 € tilauksissa 5,90 €:n toimitusmaksu.

Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika Suomeen on 3-7 arkipäivää. Lähetys toimitetaan toimitusosoitetta lähimpänä olevalle noutopisteelle. Toimituskatkoista ilmoitetaan verkkosivustolla. Toimitamme tilauksia toistaiseksi vain Suomeen Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Toimitustapa ja pakkaaminen

Käytössä on Pakettikaupan palvelut ja toimitustapana DB Schenkerin noutopistepalvelut. Valitettavasti emme toimita Ahvenanmaalle. Julisteet toimitetaan rullattuna julisteputkessa. Postikortit toimitetaan kirjeenä suoraan postilaatikkoon ellei tilausmäärä ole niin suuri, että tilaus täytyy toimittaa pakettina. Suuret tilaukset voidaan jakaa useampaan pakettiin.

Maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Palautukset

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Huomioithan että palautus tapahtuu omakustanteisesti. Jos päädyt palauttamaan tilauksesi, sinun on ilmoitettava siitä sähköpostitse ennen tuotteen palauttamista osoitteeseen sanna@sannakostamo.com. Tilausta palautettaessa tuotteiden on oltava samassa kunnossa kuin ne olivat vastaanottaessa. Jos tuote on vahingoittunut tai kadonnut huolimattomuudestasi, menetät palautusoikeutesi.

Viallinen tuote

Jos saat tuotteen, joka on vahingoittunut toimituksessa tai on muuten virheellinen, ota mahdollisimman nopeasti yhteys sähköpostitse osoitteeseen sanna@sannakostamo.com. Liitä viestiisi kuvia vahingoittuneesta tai virheellisestä tuotteesta/pakkauksesta. Pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen ja autamme sinua mahdollisimman nopeasti minkä tahansa erehdyksen korjaamisessa.

Mitä tapahtuu, jos en nouda pakettiani?

Maksu noutamattomasta tai hylätystä paketista on 35 €/paketti. Tämä kattaa pakkaus- ja palautusmaksun.

Yksityisyydensuoja

Sanna Kostamo verkkokauppa noudattaa määritettyjä yksityisyydensuojan säädöksiä ja tietosuojalakeja kaikissa niissä maissa, joissa verkkokauppa toimii. Rekisteröityessäsi Sanna Kostamo verkkokaupan asiakasrekisteriin, hyväksyt tietojesi tallennuksen. Suomen lakien mukaisesti sinulla on oikeus nähdä kaikki tietosi, jotka olemme tallentaneet sinusta.

Sopimusosapuolet

Nämä ehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja Sanna Kostamo verkkokaupan välillä. Sopimuksen mukaan tämän sivuston kautta hankitut tuotteet tai palvelut toimitetaan suoraan Sanna Kostamolta sinulle.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%

Lisätiedot

Sinulla on asiakkaana velvollisuus lukea ja hyväksyä nämä ehdot ennen ostoksen tekemistä.