Toimitus- ja tilausehdot

Toimituskulut

Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksille. Alle 100 € tilauksissa 5,90 €:n toimitusmaksu.

Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika Suomeen on 3-7 arkipäivää. Lähetys toimitetaan toimitusosoitetta lähimpänä olevalle noutopisteelle. Toimituskatkoista ilmoitetaan verkkosivustolla. Toimitamme tilauksia toistaiseksi vain Suomeen Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Toimitustapa ja pakkaaminen

Käytössä on Pakettikaupan palvelut ja toimitustapana DB Schenkerin noutopistepalvelut. Valitettavasti emme toimita Ahvenanmaalle. Julisteet toimitetaan rullattuna julisteputkessa. Postikortit toimitetaan kirjeenä suoraan postilaatikkoon ellei tilausmäärä ole niin suuri, että tilaus täytyy toimittaa pakettina. Suuret tilaukset voidaan jakaa useampaan pakettiin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Palautukset

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Huomioithan että palautus tapahtuu omakustanteisesti. Jos päädyt palauttamaan tilauksesi, sinun on ilmoitettava siitä sähköpostitse ennen tuotteen palauttamista osoitteeseen sanna@sannakostamo.com. Tilausta palautettaessa tuotteiden on oltava samassa kunnossa kuin ne olivat vastaanottaessa. Jos tuote on vahingoittunut tai kadonnut huolimattomuudestasi, menetät palautusoikeutesi.

Viallinen tuote

Jos saat tuotteen, joka on vahingoittunut toimituksessa tai on muuten virheellinen, ota mahdollisimman nopeasti yhteys sähköpostitse osoitteeseen sanna@sannakostamo.com. Liitä viestiisi kuvia vahingoittuneesta tai virheellisestä tuotteesta/pakkauksesta. Pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen ja autamme sinua mahdollisimman nopeasti minkä tahansa erehdyksen korjaamisessa.

Mitä tapahtuu, jos en nouda pakettiani?

Maksu noutamattomasta tai hylätystä paketista on 35 €/paketti. Tämä kattaa pakkaus- ja palautusmaksun.

Yksityisyydensuoja

Sanna Kostamo verkkokauppa noudattaa määritettyjä yksityisyydensuojan säädöksiä ja tietosuojalakeja kaikissa niissä maissa, joissa verkkokauppa toimii. Rekisteröityessäsi Sanna Kostamo verkkokaupan asiakasrekisteriin, hyväksyt tietojesi tallennuksen. Suomen lakien mukaisesti sinulla on oikeus nähdä kaikki tietosi, jotka olemme tallentaneet sinusta.

Sopimusosapuolet

Nämä ehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja Sanna Kostamo verkkokaupan välillä. Sopimuksen mukaan tämän sivuston kautta hankitut tuotteet tai palvelut toimitetaan suoraan Sanna Kostamolta sinulle.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%

Lisätiedot

Sinulla on asiakkaana velvollisuus lukea ja hyväksyä nämä ehdot ennen ostoksen tekemistä.